Over mij


cropped-cropped-cropped-IMG_9407212-1.jpg


Leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen ūüôā

Ik ben een enthousiaste vrolijke moeder van 2 kinderen die graag anderen motiveert, inspireert en verbindt. Leven vanuit mijn hart is een groots geschenk, waar ik graag een voorbeeld voor andere in wil zijn. Mijn eigen leven vorm geven op een manier die bij mij past. Het loslaten van patronen, oordelen en hoe het eigenlijk allemaal zou moeten. Het is een heel proces. Een proces van loslaten en overgave.  Loslaten is tegenstrijdig genoeg verbonden zijn met alles. Het leven ontvouwt zich in het moment.. Er is moeiteloosheid en overvloed.  Het ontdekken van wie ik werkelijk ben is een  prachtige weg die nooit lijkt te eindigen. Er blijkt telkens weer zoveel te ontdekken.

Het maken van¬†mandala’s¬†¬†helpt me in de ontdekkingstocht naar mezelf.¬†Het werken¬†¬†in totale meditatie brengt me weer terug naar mijn kern.¬† De rust en stilte in. Het werken met groepen en het uitdragen van mijn passie maakt dat ik me op een fijne wijze met andere kan verbinden.

Door te weven ontwar ik alle draden van mijn kern en ervaar ik het pure zijn.

Met veel enthousiasme geef ik workshops waarin ik mijn passie voor het maken van de creaties, kleuren en vormen overbreng op cursisten.

Te mogen werken met groepen ervaar ik als een verrijking in mijn leven. Het samen cre√ęren, delen en samen zijn, zijn kernwoorden in mijn leven. Het is een geschenk wanneer de magie van¬†de workshops ¬†vol enthousiasme door cursisten wordt ontvangen.¬†¬†Ik heb al honderden mensen de kunst eigen mogen maken. Ik voel me daar ontzettend dankbaar voor.

 

Alles wat in liefde is verweven, kun je een plek in het hart geven… voor altijd

 

Mandala Weven - Mandala Weaving - Mandala Weaving Art- Jolanda van Tuijl

Een “mandala” komt voort¬†uit het menselijk verlangen om zich te verenigen met de kosmos of met God; of √©√©n te worden met het eeuwige.¬†