Boek


Boek en ebook: Mandala Weaving Art

Handleiding voor het weven van een unieke driedimensionale muurdecoratie.

 

Boek Mandala Weaving Art - handleiding mandala weven - Jolanda van Tuijl

 € 18,-  / € 12,-

 

Ervaar de magie van Mandala Weaving. 

 

Met dit boek leer je gemakkelijk alle basistechnieken die nodig zijn voor het maken van een driedimensionale mandala. Stap voor stap worden alle technieken en vormen uitgelegd en verduidelijkt met afbeeldingen. Doordat de geometrische vormen onderling te combineren zijn en je ook kan variëren met kleur, zijn de mogelijkheden die kunnen ontstaan eindeloos. Het blijft elk moment verassend hoe je werk er uit komt te zien na een nieuwe vorm of kleur. Laat je inspireren door de kleurrijke voorbeelden en sfeervolle illustraties in dit boek en creëer jouw eigen uniek kunstwerk. Met handige tips om de kunst te perfectioneren en met een persoonlijke noot van de schrijfster. Met de geleerde basistechnieken ben je in staat honderden verschillende creaties te maken en zelf te gaan variëren en experimenteren met diverse materialen.

Het boek is zowel te koop in de papieren variant als ook digitaal. Klik hier om naar de webshop te gaan waar je het boek kan bestellen. (tijdelijk niet leverbaar)

Indien je graag een gesigneerd exemplaar van het boek wilt ontvangen, dan kun je dit aangegeven op de afreken pagina bij bestelling opmerkingen. Geef hier dan ook aan voor wie het boek gesigneerd mag worden. (Dit is uiteraard alleen mogelijk bij de papieren versie.)

 

Mandala Weven - Mandala Weaving - Mandala Weaving Art- Jolanda van Tuijl

5

Afbeeldingen uit het boek

 

Bindwijze: Paperback

met kleuren illustraties

45 pagina’s

Taal: Nederlands

Afmetingen: 200×200 mm